Sirály Pizzéria

Éttermünkről

Sirály Pizzéria

Éttermünkről

Sirály Pizzéria és Étterem

A Veszprém történelmi belvárosában található étterem 11 évvel ezelőtt került Vágovits Péter keze alá. Az azóta eltelt időszakban sok minden változott. Az akkori 5 emberes személyzet mára egy 13 fős csapattá bővült. Az induló “mag” megmaradt, ugyanis az étteremvezető arra törekszik, hogy mindenkit megtartson, aki beleillik a Sirály “profiljába”. A pizzéria 3 év után Dózsavárosból az Endrődi utcába költözött, ezáltal jelentősen nőtt a befogadó képessége. Az étlapon is folyamatos változások mentek végbe: lecserélődtek a pizzák és évről évre bővültek az ételek a vendégek kívánságának megfelelően, az árak pedig csupán a reális tartományon belül növekedtek. Péter és csapata a COVID-19 világjárvány alatt is végig állta a sarat. Igyekeztek a nehéz helyzetet nyereményjátékokkal kompenzálni, mozgásban tartva közösségi oldaluk kedvelőit.

Büszkén támogatják Kun Marcell ökölvívó felkészülését és megtisztelő számukra, hogy a tavalyi évben elnyerték a Four Gates Hungary Kft. megbecsülését, miszerint ők lettek a veszprémi rendezvényeik gasztronómiai partnere.

A 2020-as évben a Sirály Mikulása 8 családhoz jutott el, összesen 47 éhes szájnak adott enni és egy nevelőotthont is meglátogatott, karácsonykor pedig – egy neves veszprémi cég támogatásával, összefogásban egy másik veszprémi vendéglátó egységgel – jópár rászoruló családnak varázsolt szép karácsonyt és minőségi hidegtálat a fa alá.

2021-ben a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány támogatásával a legkisebbek megsegítésére indultak.

 

Az étterem pizzák, levesek, frissensültek, tészták, saláták és desszertek bő választékával várja meglévő és új vendégeit.

Nyitva tartás minden nap 12:00-22:00 óra között.

 

www.nagyonsiraly.hu

+36 30 419 4111